Informatii tv

Serialul Adela poate fi urmarit acum si pe Netflix

88
×

Serialul Adela poate fi urmarit acum si pe Netflix

Share this article
serialul Adela pe Netlix

Serialul Adela, produs de Ruxandra Ion la Antena 1, intra de astazi pe platforma Netflix. Productia Adela, cu Mara Oprea si Alecsandru Dunaev in rolurile principale a fost difuzat de Antena 1 in anii 2021 – 2022 si are patru sezoane. Adela este o adaptare dupa formatul turcesc „Bahar: Viata furata” (O hayat Benim / This is my life), difuzat si la noi pe Kanal D.

In acest moment, pe platforma Netflix sunt disponile doar 48 de episoade.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

„Bahar: Viata furata” spune povestea lui Bahar, o femeie tanara si frumoasa care incearca sa isi gaseasca locul intr-o lume dominata de reguli si conventii sociale rigide. In ciuda incercarilor ei de a trai o viata fericita, Bahar se gaseste prinsa intr-o retea complicata de iubire, tradare si secrete de familie.

Serialul abordeaza teme precum iubirea interzisa, relatiile complicate si lupta pentru fericire si libertate intr-un mediu restrictiv. A fost apreciat pentru performantele actorilor si pentru povestea sa captivanta.

Bahar: Viata furata” este un serial turcesc de televiziune cunoscut si sub numele de „Bahar – Askı Memnu” in limba turca. Acesta a fost difuzat initial in Turcia in anul 2008 si este o adaptare a romanului omonim scris de Halit Ziya Usaklıgil. Serialul a fost apoi difuzat in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in Romania sub formatul Antena 1, Adela!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului