Informatii tv

Emisiunea Te iubesc de nu te vezi, revine la Antena Stars cu Gabriela Cristea

145
×

Emisiunea Te iubesc de nu te vezi, revine la Antena Stars cu Gabriela Cristea

Share this article
Te iubesc de nu te vezi sezon nou

Anuntul despre revinerea formatului la tv a fost facut de Gabriela, intr-un clip video pe Facebook. Deocamdata emisiunea este in pregatire, urmand ca in vara aceasta sa fie data pe post.

Aceasta emisiune este un talk-show in care oameni obisnuiti isi impartasesc povestile de viata, intalniri si relatii complicat.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Gazda emisiunii, Gabriela Cristea, aduce in fata telespectatorilor povesti emotionante si adesea dramatice ale oamenilor care isi cauta sufletul pereche sau care trec prin dificultati in viata lor sentimentala. Participantii la emisiune au oportunitatea sa isi exprime sentimentele si sa ofere marturii sincere despre dragoste, despartiri si problemele cu care se confrunta.

Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” ofera un spatiu in care oamenii isi pot impartasi experientele personale, sperand ca vor gasi intelegere, sfaturi si sustinere din partea gazdei si a celorlalti invitati.

„Am inceput dragilor. Se fac ultimele retusuri, pentru ca in curand o sa dam rec. E toata lumea pregatita. Toti sunt prezenti la datorie. E o zi importanta. La prima emisie intotdeauna exista mici probleme care se remediaza incet-incet (…).

Operatorii sunt pregatiti, macaraua e pregatita si oamenii sunt pregatiti. Nu va arat mai mult. Eu sunt pregatita de cand ma stiu, la mine e simplu.

Prima zi s-a terminat. E greu la prima editie, intotdeauna sunt lucruri de reglat si intotdeauna mai sunt lucruri de lamurit, dar oricum o sa vedeti din vara, care sunt noutatile pe care ale aducem.

Voiam doar sa va arat aceasta pastila frumoasa pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. Da, e un proiect nou si totusi vechi, si sper sa va placa.”

, a declarat Gabriela Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului