ActualitateStiri Media

Antena 1 cheamă Chefii la cuţite în instanţă, vrând să-i oblige să se întoarcă

87
×

Antena 1 cheamă Chefii la cuţite în instanţă, vrând să-i oblige să se întoarcă

Share this article

Potrivit Paginademedia.ro, care a accesat Portalul Instanțelor de Judecată, Antena Group a înregistrat un proces împotriva fiecăruia dintre chefi la Tribunalul București pe 23 noiembrie.

Antena 1 este în continuare în conflict cu Chefii. Trustul media Antena Group, care deține Antena 1, îi dă în judecată pe Chefii. Florin Dumitrecu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, cei trei chefi cu care a lucrat timp de șapte ani, sunt judecați de compania de media.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Potrivit datelor obținute de Paginademedia.ro de pe Portalul Instanțelor de Judecată, Antena Group a înregistrat un proces pentru fiecare dintre chefi pe 23 noiembrie, joia trecută, la Tribunalul București.

Obligarea să execute contractul de prestații artistice” este subiectul procesului care a fost anunțat pe portalul instanțelor. Cu alte cuvinte, dorește să-i convingă să se întoarcă la emisiune.

Menționăm că niciunul dintre cele trei procese nu a stabilit încă un termen de judecată până în prezent; cu toate acestea,  sunt de lungă durată.

Reamintim că Antena 1 și cei trei Chefi la cuțite s-au împăcat, la începutul lunii octombrie, Antena 1 a dezvăluit planurile de a angaja un nou juriu pentru una dintre emisiunile preferate, Chefi la Cuțite. Acest lucru se datorează faptului că cei trei membri ai juriului, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, nu au mai fost prezenți la filmările pentru un nou sezon care trebuia să înceapă în octombrie, au refuzat să apară din cauza oboselii.

Din cauza clauzelor din contract, niciunul dintre chefi nu a făcut nicio declarație despre acest subiect de la începutul scandalului. Aceste clauze sunt frecvent restrictive în ceea ce privește declarațiile făcute de cei cu care au contract.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului