ActualitateInformatii tv

Bontea, Scarlătescu și Dumitrescu nu mai participa la „Chefi la cuțite”. Antena 1 se pregătește să dezvăluie noii jurați.

63
×

Bontea, Scarlătescu și Dumitrescu nu mai participa la „Chefi la cuțite”. Antena 1 se pregătește să dezvăluie noii jurați.

Share this article

Antena 1 anunță noii jurați de la „Chefi la cuțite”

Toată lumea a fost surprinsă să afle că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu mai apar în emisiunea „Chefi la cuțite”. Nimeni nu s-a așteptat la o astfel de evoluție. Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” așteaptă acum să afle cine vor fi noii chefi. Antena 1 se pregătește să facă o dezvăluire semnificativă și se angajează să-i dezvăluie pe noii jurați în cel mai scurt timp posibil.

Este clar că s-a făcut o schimbare, iar emisiunea va avea patru jurați în loc de trei. Fii atent! Antena 1 anunță că „Vin noii chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY!”

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

De ce Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea au renunțat la Chefi la cuțite

A fost anunțat că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost înlocuiți din echipa de jurați a Antenei 1. Noile vedete care vor fi dezvăluite în curând sunt o continuare a marelui succes al „Chefi la Cuțite”.

Motivul despărțirii: Cei trei jurați au refuzat să participe la filmările din octombrie 2023, în ciuda calendarului de filmare care le-a fost comunicat în martie 2023. Refuzul lor a fost exprimat puțin înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. În ciuda faptului că a existat o pauză de șase luni (aprilie-octombrie 2023) între filmări, foștii jurați au susținut că erau obosiți.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall, producătoarea show-ului.

mircea-radu-reactie-dura-dupa-ce-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-au-refuzat-sa-mai-filmeze-pentru-chefi-la-cutite-3

Florin Dumitrescu a rupt tăcerea după plecarea de la Antena 1

Florin Dumitrescu a rupt tăcerea și a postat un mesaj în mediul online în care a subliniat că plecarea sa de la Antena 1 nu a avut loc din motive financiare, așa cum au fost dezvăluite în presă. De asemenea, Florin Dumitrescu a menționat că momentan nu intenționează să se întâlnească cu foștii săi colegi, dar nu an exclus posibilitatea de a se implica într-un nou proiect împreună cu aceștia.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului