Informatii tv

Cine sunt cei patru jurați de la Chefi la Cuțite? S-au ales noii chefi de la Antena 1

98
×

Cine sunt cei patru jurați de la Chefi la Cuțite? S-au ales noii chefi de la Antena 1

Share this article

Producătoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Mona Segall, și-a ales bucătarii pentru noul sezon, în locul lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Echipa Antena 1 a făcut schimbări semnificative la emisiune. Aflați, de asemenea, cine sunt noii bucătari din „Chefi la cuțite” și tot ce trebuie să știți despre formulă.

Ce se întâmplă după plecarea celor trei chefi de la Antena 1? 

Toată lumea a fost surprinsă de decizia neașteptată a bucătarilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de a părăsi echipa Antena 1. Aceasta a fost cu atât mai surprinzătoare, având în vedere că cei trei au fost jurați pentru o perioadă considerabilă de timp la show-ul „Chefi la cuțite”.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

În prezent, nu este cunoscut motivul exact care i-a determinat să părăsească postul de televiziune. În timp ce unii spun că chefii și-au dat demisia neașteptat, alții spun că au fost concediați din cauza plângerilor de epuizare.

Cu toate acestea, în urma numeroaselor zvonuri, producătorii „Chefi la cuțite” au luat și o decizie finală: patru noi jurați vor lua locul lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, iar identitățile acestora vor fi anunțate oficial în curând. Dar patru nume sunt deja discutate în mass-media.

Antena 1 anunță un nou sezon plin de surprize 

Plecarea celor trei chefi de la Antena 1 a survenit chiar înainte de debutul filmărilor pentru sezonul culinar cu numărul 13. Producătoarea emisiunii, Mona Segall, ar fi fost foarte nemulțumită de situația creată de cei trei bucătari.  

Cine sunt noii bucatari de la Chefi la cutite?
Noul sezon Chefi la cutite se anunta unul plin de surprize

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au propus nume alternative pentru a-i înlocui pentru a face lucrurile să funcționeze cât mai eficient posibil. Publicul a fost informat de Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, că următorul sezon va fi plin de surprize și momente uimitoare.

Irina Fodor a vorbit despre noii membri ai juriului emisiunii „Chefi la cuțite” într-un interviu cu tvmania.ro, dar nu an oferit detalii suplimentare.

”Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți”, a mărturisit vedeta. Cu toate acestea, ea promite un nou sezon memorabil. 

Cine sunt noii bucătari de la Chefi la cuțite? 

Noii jurați ai emisiunii CHEFI LA CUȚITE!
🔪 ȘTEFAN DANIEL POPESCU
• Chef Ștefan Popescu este Executive Chef al Hotelului Pullman, unde supervizează restaurantele Barbizon Steak House, La Galette și Paris Bucarest Brasserie.
🔪 ORLANDO ZAHARIA
• Chef Orlando Zaharia a fost Executive Chef al restaurantului Noblesse, unul dintre cele mai renumite restaurante cu specific franțuzesc de la acea vreme din București.
• În prezent lucrează la restaurantul CAU Steakhouse (Premium Meat Market & Food), din București.
🔪 RICHARD ABOU ZAKI
• Chef RICHARD ABOU ZAKI, s-a născut la Piatra Neamț, iar la vârsta de 5 ani s-a mutat în străinătate.
• Gătește de la 8 ani și are deja 4 restaurante în Italia.
• Deține în Italia un restaurant pentru care a obținut o stea Michelin la doar 9 luni de la inaugurare.
🔪 ALEXANDRU SAUTNER
• Chef Alexandru Sautner, este din 2012 în România și a început la mare, unde a deschis Plaja Caelia împreună cu sportivul Ciprian Marica.
• Ulterior, în 2013, Alexandru Sautner a inaugurat această frumoasă experiență numită Cremeria Emilia.
• În prezent este proprietarul restaurantului Oliveto by Caelia, din București.
• Un restaurant cu specific italian, dar cu influențe internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului