Stiri Media

Antena 1 are noi probleme, emisiunea „Prețul cel bun” poate fi eliminată din grilă

105
×

Antena 1 are noi probleme, emisiunea „Prețul cel bun” poate fi eliminată din grilă

Share this article

Noi probleme la Antena 1- O emisiune riscă să fie scoasă din grilă

În urma dezvăluirii noilor jurați pentru emisiunea „Chefi la Cuțite”, Antena 1 părea să revină la putere. Dar televiziunea are probleme suplimentare. O emisiune populară, condusă de Mona Segall, „Regina Audiențelor”, a dispărut de pe post încă din 20 noiembrie, iar situația nu este clară.

pretul corect

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Ne referim la emisiunea „Prețul cel bun”, care este prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, iar Black Matias, Iuliana Luciu și Irisha sunt invitați. Emisiunea a fost lansată în septembrie 2021 și a fost difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, la ora 18:00. Cu toate acestea, în ultimul timp nu a mai fost difuzat.

Astfel, emisiunea a fost întreruptă pentru aproape o lună, iar echipa de producție nu a primit încă niciun indiciu clar cu privire la reluarea filmărilor pentru noi ediții. Viitorul producției conduse de Mona Segal este în prezent în pericol, iar fanii așteaptă vești din partea Antenei 1.

„Nu ne-au zis când și dacă mai filmăm. Se presupunea că din ianuarie ne întoarcem, dar nu se mai știe nimic”, susțin oamenii care fac parte din producția emisiunii de la Antena 1, conform celor de la Fanatik.

Antena 1 traversează o perioadă plină de provocări

În această toamnă și iarnă, Antena 1 trece printr-o perioadă agitată. Postul de televiziune an anunțat că se desparte de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea după ce aceștia au refuzat să participe la filmările pentru „Chefi la Cuțite”.

Mona Segall a căutat înlocuitori pentru aceștia, iar publicul an aflat despre cei patru noi chefi. Cu toate acestea, spectatorii nu par foarte încântați de noua echipă, așa că rămâne de văzut dacă noul sezon va avea succes.

Sursă foto: Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului