Informatii tv

„Survivor All Stars”: Concurenții au ajuns în Republica Dominicană, iar premiera pe Pro TV este aproape!

104
×

„Survivor All Stars”: Concurenții au ajuns în Republica Dominicană, iar premiera pe Pro TV este aproape!

Share this article

Pro TV pregătește o nouă surpriză pentru public prin emisiunea „Survivor România” – „Survivor All Stars”. În acest sezon captivant, telespectatorii vor putea urmări aventurile și competiția intensă a concurenților lor favoriți din sezoanele anterioare, adunați special pentru această ediție de către producătorii emisiunii.

Pe 2 ianuarie, participanții acestui sezon și-au pregătit bagajele și au pornit spre Republica Dominicană, locul în care va avea loc competiția.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Concurenții „Survivor All Stars” au pornit în aventura din Republica Dominicană

20 de personalități, între care 10 celebrități și 10 luptători, sunt pregătiți să trăiască din nou o experiență de neuitat. Cei 20 de concurenți de la „Survivor All Stars” au părăsit România ieri, pe 2 ianuarie. Aceștia vor fi departe de casă pentru câteva luni, iar în momentul în care emisiunea va începe, nu vor mai avea acces la telefoanele mobile.

Jorge (41 de ani) se numără printre participanții care au fost prezenți în sezonul precedent al emisiunii „Survivor” și i s-a făcut o ofertă să revină și în acest sezon. Cu entuziasm, el a acceptat provocarea și a informat fanii încă din prima zi a anului că a ales să părăsească locurile natale pentru a se aventura în jungla din Republica Dominicană.

„Sunt pregătit să pornesc într-o călătorie frumoasă și plină de provocări. Vă avertizez că cel mai intens show începe din 16 ianuarie”, a fost mesajul pe care l-a transmis fanilor prin intermediul paginii sale de Instagram.

Pe platformele online, Andreea Tonciu a fost cea care a împărtășit imagini din aeroport, înainte de decolarea spre Republica Dominicană. Faimoasa a surprins momente în care discuta cu Jador despre credință și învăța cuvinte într-o limbă străină lui TJ Miles.

survivor-all-stars-2024-2

Câți bani vor primi cei care participă la emisiune

Spectacolul revine triumfător pe ecranele PRO TV, aducându-ne față în față cu personalități remarcabile din sfera showbiz-ului autohton. Într-un efort convingător de a-i atrage pe acești protagoniști în experiența extremă, conglomeratul media de pe Pache Protopopescu a fost obligat să mobilizeze resurse financiare considerabile.

Potrivit informațiilor exclusiv dezvăluite de Cancan.ro, se pare că producătorii „Survivor România All Stars” au orchestrat o strategie atrăgătoare, oferind participanților compensații financiare cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro pentru fiecare săptămână de provocări și aventuri în mediul nemilos al junglei.

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și Războinicii

Plin de determinare și de optimism, Zanni se pregătește acum pentru „Survivor All Stars” de la PRO TV, un nou sezon programat să înceapă pe 16 ianuarie pe PRO TV și VOYO. Zanni dorește să revină și de această dată cu marele trofeu acasă și este dispus să facă orice sacrificiu ar fi necesar.

Cine sunt concurenții de la „Survivor România All Stars” 2024

Cine sunt cei 10 Faimoși de la Survivor All Stars 2024

Din echipa Faimoșilor vor face parte în acest an: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Cine sunt cei 10 Războinici de la Survivor All Stars 2024

Din tabăra Războinicilor, se vor alătura competiției: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Sursă foto: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului