Informatii tv

Kanal D pregătește o nouă emisiune, „Insula de 1 milion”

127
×

Kanal D pregătește o nouă emisiune, „Insula de 1 milion”

Share this article
„Insula de 1 milion”, in curand la Kanal D

Postul a achiziționat formatul emisiunii „Insula de 1 milion” (Million Dollar Island), care este creat de Talpa Studios și fondatorul său, John de Mol, recunoscut pentru emisiuni precum Big Brother, The Voice și Deal or No Deal.

După succesul înregistrat cu show-uri precum Exatlon și Survivor, Kanal D anunță lansarea „Insula de 1 milion”, la care vor participa 50 de concurenți cu vârste și profesii diferite, conform informațiilor furnizate de postul TV.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Premiul pus în joc în acest show este în valoare de 1.000.000 de lei.

Concurenții au oportunitatea de a deveni bogați „peste noapte” și de a-și îndeplini visurile dacă reușesc să depășească toate obstacolele competiției pe insula cu premiu de un milion de lei.

Inteligența socială și abilitatea de a construi alianțe vor fi cheia succesului în această experiență neobișnuită. „Insula de 1 milion” este un show în care prietenia are o valoare mai mare decât o avere, transmite postul Kanal D.

Cincizeci de indivizi cu vârste, profesii și pasiuni variate se vor angaja într-o competiție individuală desfășurată pe o insulă paradisiacă, având ca scop îndeplinirea celor mai îndrăznețe visuri. Miza este cu adevărat uriașă: 1.000.000 de lei, cea mai mare sumă oferită vreodată de o televiziune într-un astfel de context. Concurenții au o șansă reală de a deveni bogați „peste noapte” și de a-și realiza visurile, cu condiția să depășească toate obstacolele acestei competiții intense desfășurate pe Insula de 1 milion de lei.

În această experiență neobișnuită, concurenții vor fi sprijiniți, mai presus de orice, de inteligența socială și de abilitatea de a construi alianțe. „Insula de 1 milion” se distinge prin faptul că, în această competiție, prietenia este evaluată și valorată mai mult decât o avere, punând în prim-plan conexiunile umane într-un context cu miză financiară semnificativă.

Castingul pentru acest format a început de ceva timp, iar cei interesați să participe la această competiție se pot înscrie pe casting.kanald.ro.

Detalii suplimentare despre conținutul și formatul emisiunii vor fi, cu siguranță, dezvăluite în curând, oferind publicului o perspectivă mai amplă asupra ceea ce vor putea urmări în acest show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului