ActualitateInformatii tv

Cine transmite în direct Gala premiile Grammy 2024?

105
×

Cine transmite în direct Gala premiile Grammy 2024?

Share this article

Gala Premiilor Grammy 2024 poate fi urmărită în direct pe Voyo, luni, 5 februarie, începând cu ora 3.00. Evenimentul va fi transmis în direct din Crypto.com Arena, Los Angeles.

National Academy of Recording Arts and Sciences va acorda și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în industria muzicală, în cadrul celei mai importante nopți a acestui domeniu. Abonații Voyo vor avea privilegiul de a urmări în exclusivitate decernarea premiilor în direct din Crypto.com Arena, Los Angeles, și vor savura momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel și Olivia Rodrigo.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

O noutate deosebită pentru acest an este prezența legendarului U2 la eveniment. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor oferi un spectacol unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas, locul unde formația își are rezidența.

Nominalizările Grammy 2024

Lista nominalizărilor pentru trofeul Grammy a fost făcută publică, iar SZA domină topul cu 9 nominalizări în acest an. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét se află la egalitate cu 7 nominalizări, în timp ce Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au câte șase nominalizări fiecare.

Cine va oferi un spectacol memorabil în cea mai importantă noapte a industriei muzicale și cine va pleca acasă cu prestigioasele trofee Grammy ale Academiei de Înregistrări, vom afla luni, 5 februarie, de la ora 3:00, pe Voyo.

Sursa foto: Hepta, Pro TV – Voyo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului