Informatii tv

Asia Express sezonul 7, Drumul Zeilor cele 9 perechi care vor participa

114
×

Asia Express sezonul 7, Drumul Zeilor cele 9 perechi care vor participa

Share this article
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7

Curând vor începe filmările pentru noul sezon al emisiunii Asia Express sezonul 7, iar echipa de la Antena 1 urmărește să aducă în prim-plan nume importante din showbiz pentru a asigura un succes la nivel de audiență. Iată care sunt concurenții care vor participa în acest nou sezon al emisiunii „Asia Express”. Nouă perechi de vedete se lansează în aventura pe Drumul Zeilor.

Fără acces la telefoane și având la dispoziție doar un dolar pe zi, ei trebuie să călătorească de la Thailanda până în Bali, locul unde va avea loc finala sezonului șapte. Traseul lor va traversa peste 7000 de kilometri și va cuprinde 11 etape, fiind prima dată când numărul etapelor este mai mare cu una decât în sezoanele anterioare.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Anca Țurcașiu și prietena ei, Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega sa de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, Ioana State și Mane Voicu, cei doi comedianți, Carmen Negoiță, content creator și antreprenoare, alături de sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita sa Selina, Adi Nartea și prietenul său, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul său, Vlad Condurache, sunt aventurierii care se lansează într-o nouă expediție către capătul lumii în acest sezon. Fără acces la telefoane și doar cu un dolar pe zi, aceștia sunt nevoiți să călătorească de la Thailanda până în Bali, destinația finală a sezonului șapte. Traseul pe care îl vor parcurge se întinde pe o distanță de peste 7000 de kilometri și este format din 11 etape, o etapă în plus față de sezoanele anterioare.

În 2023, traseul competiției America Express a trecut prin Columbia și Ecuador, avându-și apogeul în Argentina, cu finala ce a avut loc la Buenos Aires, în episodul difuzat pe 27 decembrie 2023. Ultimul capitol al competiției a pus la încercare concurenții cu provocări de amploare.

Sursă fotografie: Instagram, Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului