Informatii tv

Bagajelor concurenților de la „Insula de 1 milion” și obiectele interzise în show-ul de la Kanal D

116
×

Bagajelor concurenților de la „Insula de 1 milion” și obiectele interzise în show-ul de la Kanal D

Share this article

La „Insula de 1 milion” de pe Kanal D participă 50 de concurenți.

În curând, comportamentul uman va fi pus la încercare într-o manieră mai intensă decât oricând, în emisiunea „Insula de 1 milion”, cea mai mare experiență socială televizată, un reality show plin de aventuri care va captiva atenția a milioane de telespectatori pe Kanal D.

Producția va prezenta 50 de concurenți, cu o varietate de vârste, profesii și pasiuni, în peisajul tropical al Republicii Dominicane. Aceștia vor intra într-o competiție dramatică, cu fiecare luptând pentru propriul vis. Marele premiu oferit de o televiziune din România, în valoare de 1.000.000 de lei, și dorința lor de a reuși, în ciuda provocărilor, vor dezvălui laturi neașteptate ale comportamentului și reacțiilor lor.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul
50 de concurenți participă la „Insula de 1 milion”, de la Kanal D  (1)
Foto: Captura video

Ce le este strict interzis concurenților de la „Insula de 1 milion” să includă în bagajele lor.

Pentru concurenți, se pregătește cea mai spectaculoasă și intensă aventură a vieții lor, iar în pregătiri sunt incluse și câteva reguli esențiale ce trebuie respectate.

În drumul lor către Republica Dominicană, concurenții vor putea lua în bagaje doar elemente absolut necesare, precum încălțăminte rezistentă, haine pentru ploaie, pălării sau șepci pentru protecție solară, șorturi, colanți sau costume de baie.

Lanternele, bateriile sau alte dispozitive care necesită baterii, frânghiile, stilourile sau ceasurile sunt strict interzise pentru cei 50 de aventurieri. Odată ajunși pe insulă, ei vor fi complet izolați de civilizație, fără acces la telefoane.

„Bagajul concurenților va fi ușor. Vor avea doar obiecte esențiale și vor fi puși în fața unor situații de gestionat. Va fi o experiență neobișnuită pentru ei, încă nu realizează la ce se vor confrunta acolo, în Republica Dominicană. Nici bagajul meu nu va fi greu. Cred că icoana pe care o voi lua cu mine va fi cel mai greu lucru”, afirmă prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat.

„Insula de 1 milion” promite să fie cel mai intens și captivant reality show de aventură din istoria televiziunii românești. În curând, telespectatorii vor putea urmări momente unice desfășurate în peisajul fermecător al Republicii Dominicane, în cadrul celui mai amplu experiment social televizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului