Actualitate

„Miami Bici 2”, filmul Romanesc de succes, când este disponibil online pe Netflix?

143
×

„Miami Bici 2”, filmul Romanesc de succes, când este disponibil online pe Netflix?

Share this article
cand are premiera miami bici 2 online

Continuarea filmului „Miami Bici” va fi disponibilă pe Netflix! Admiratorii vor avea ocazia să se întâlnească din nou cu Ilie Piciu (interpretat de Codin Maticiuc) și Ion Bilă (jucat de Matei Dima) într-o serie de aventuri și momente amuzante, mai incitante ca niciodată. Iată când va fi lansat „Miami Bici 2” pe Netflix.

Filmul „Miami Bici 2”, care a fost lider în încasări în cinematografele din România în 2023, va fi disponibil pe Netflix începând cu 20 martie.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

În această continuare, protagoniștii Ilie Piciu (interpretat de Codin Maticiuc) și Ion Bilă (jucat de Matei Dima), alături de celebrul actor hollywoodian Danny Trejo (în rolul lui Mr. Susan), se vor aventura în situații și peripeții și mai intense și amuzante. Călătoria lor de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american, cu o interpretare românească specifică prin prisma ideii de „dolari mulți pe muncă puțină”, îi va conduce spre implicarea în diverse infracțiuni în compania unui grup de „băieți răi”, de la care vor încerca apoi să se distanțeze.

Regizat de Jesús del Cerro și scris de Alex Coteț, „Miami Bici 2” este o producție a Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, avându-i în distribuție pe Matei Dima, Codin Maticiuc, Danny Trejo, Charlotte McKenney, George Piștereanu și Johanna Liauw.

Acest film reprezintă cea mai costisitoare producție independentă românească realizată vreodată, fiind filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu implicarea unor nume sonore din lumea cinematografiei de la Hollywood. Bugetul a fost de 2.2 milioane de euro.

„Miami Bici 1” a fost unul dintre cele mai de succes proiecte cinematografice românești, însă a fost difuzat în cinematografe timp de doar trei săptămâni din cauza pandemiei. Ambele filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale. Codin Maticiuc a declarat: „Miami Bici 1 și 2 sunt proiectele mele de suflet, așadar este o bucurie imensă ca una dintre piesele de pe coloana sonoră a părții a doua să fie interpretată de Delia, care îmi este prietenă de foarte mult timp”. a declarat acesta.

Sursa Foto: Netflix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului