ActualitateMonden

Care a fost motivul pentru care Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars?

117
×

Care a fost motivul pentru care Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars?

Share this article

Este oficial, Jador a fost eliminat din competiția Survivor Romania All Stars după cinci săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Nu a fost eliminat prin votul colegilor sau din cauza unei accidentări, ci din cauza unei greșeli pe care a făcut-o. De asemenea, artistul a confirmat că a părăsit competiția fără a oferi prea multe detalii.

jador descalificat de la survivor romania all stars
Foto: Captura @viperele vesele

Jador a recunoscut că a părăsit competiția Survivor după cinci săptămâni în jungla din Republica Dominicană. El a fost contactat de jurnaliștii de la Fanatik și a confirmat că a ieșit din competiție, conform informațiilor furnizate de Unica.

@viperele vesele au confirmat pe pagina lor de instagram acest fapt
În avans şi în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă informăm că, în această săptămână, Faimoșii pierd, din nou, jocul pentru imunitate. De asemenea, este şi săptămâna descalificarii televizate a lui Jador. Vă reamintim că descalificarea s-a petrecut după ce echipa Faimosilor a refuzat să mai participe la filmări, transmiţând producţiei acestă decizie a lor și conditionand continuarea filmărilor de o decizie a descalificarii lui Jador.
Cel mai vocal dintre ei în privința descalificarii lui Jador a fost Moroşanu care a spus producatoarei „Ori noi, ori Jador!”. Pe lângă faptul că, în aceeaşi zi, Andrei Ciobanu a deschis subiectul cu cei din echipa Faimoșilor despre faptul că în finală câştigătorul va fi desemnat de public, care a cântărit destul de mult pentru această coalizare, un alt motiv a fost decisiv pentru atitudinea lor.
De fapt, cel mai mult a contat că Moroşanu îşi dorea sa plece, avand gală DFS în luna martie, își aranjase plecarea prin eliminare, în urma unui duel, dar nu accepta sub nicio formă să fie eliminat de un cântăreţ, adică de Jador. Își dorea să fie eliminat ori de un luptător ca şi el, ori de Zanni.
Şi astfel s-a forţat şi reușit descalificarea lui Jador. Evident, strategia lui Moroșanu a dat roade, a avut duelul pe care şi l-a dorit cu Zmarandescu şi a fost eliminat în acelaşi Consiliu din competiția Survivor România All Stars! @viperele vesele

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Decizia de a-l descalifica pe Jador din Survivor All Stars a fost luată după ce acesta a părăsit filmările pentru a se întâlni cu iubita sa, Oana Ciocan, care, de asemenea, a fost concurentă în show. Prin această acțiune, artistul a încălcat regulile reality show-ului. Se pare că Oana trebuia să participe la Survivor All Stars, dar nu a făcut-o. Din cauza nerespectării regulilor emisiunii, producătorii au decis să-l descalifice pe Jador. Eliminarea sa va fi difuzată în această săptămână la Pro TV. În seara zilei de 9 februarie 2024, Jador a răspuns la telefon și a confirmat că a fost eliminat, chiar dacă în timpul competiției nu avea acces la tehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului