Stiri Media

Insula de 1 milion, programat de lansare pe 16 Martie 2024, la Kanal D

108
×

Insula de 1 milion, programat de lansare pe 16 Martie 2024, la Kanal D

Share this article
insula de 1 milion premiera 16 martie

Noul show de aventură de la Kanal D are acum o dată fixată pentru lansare. „Insula de 1 milion” (Million Dollar Island), proiectul nou al televiziunii turcești, va fi difuzat în premieră sâmbătă, 16 martie, la ora 21:00.

Cosmin Cernat, gazda emisiunii, subliniază că cea mai mare provocare este să păstrezi umanitatea într-un mediu unde legea junglei domină. Pe o insulă izolată, cu natură luxuriantă, 50 de concurenți sunt nevoiți să-și stabilească propriile reguli de la zero, fiind complet separați de lumea exterioară.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Cu enigmele unei mize uriașe, presiunea competiției și lipsurile, vor ieși la iveală atât aspectele pozitive, cât și cele negative ale fiecărui participant. Rezistența lor în a rămâne fideli lor înșiși, buni și umani este pusă la încercare. Masca fiecăruia cade rapid sub presiunea situațiilor extreme. Emisiunea promite să dezvăluie spectacolul fascinant al naturii umane, începând cu 16 martie, numai pe Kanal D!

„Aflăm identitățile concurenților de la „Insula de 1 milion”, înainte de debutul spectacolului pe 16 martie. În continuare, dezvăluim cine sunt 10 dintre cei 50 de participanți prezenți în Republica Dominicană, 10 dintre cei 50 de indivizi curajoși care au optat pentru o aventură unică pe insula de 1 milion.”

Maria Diana But, cunoscută ca Maria de la „Insula de 1 milion”, are 25 de ani și este originară din Lovrin, Timiș. În prezent, lucrează ca kinetoterapeut în Timișoara. Decizia de a participa la aventura „Insula de 1 milion” a fost influențată de spiritul ei luptător. Maria nu se teme de absența confortului, fiind obișnuită cu provocările vieții. Ea a fost adoptată împreună cu fratele și sora sa când avea aproape 10 ani, după o perioadă dificilă în care au trăit împreună cu mama lor în condiții precare. Prin implicarea în acest show, Maria își propune să își testeze atât rezistența fizică, cât și pe cea psihică, având speranța că va putea îndeplini visul de a-și achiziționa o locuință.

Argentina Rusalina Korobian, cunoscută ca Argentina de la „Insula de 1 milion”, are 49 de ani și a decis să părăsească o mică afacere de familie, un magazin alimentar, pentru a-și testa limitele și pentru a demonstra că vârsta nu este decât un număr. Născută în Toaca, județul Mureș, locuiește în prezent în Cluj. Pasionată de sport, Argentina se alătură competiției „Insula de 1 milion” cu încrederea că are toate calitățile necesare pentru a câștiga.

Renata Alexandra Matei, cunoscută sub numele de Renata de la „Insula de 1 milion”, s-a înscris în această aventură cu un scop primordial: să îi demonstreze fiului său, în vârstă de 9 ani, pe care-l crește singură, că orice este posibil cu determinare și voință. La 31 de ani, originară din Toplița și locuind în prezent în Târgu Mureș, Renata lucrează ca și cosmeticiană. Pasiunea ei pentru dansurile sportive a început încă din copilărie. În calitate de concurentă la „Insula de 1 milion”, își dorește să câștige pentru a asigura bunicii sale o bătrânețe liniștită și fără griji financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului