Monden

Casa Iubirii (07.04.2024) – Virginia în lacrimi, Cosmin este propus pentru eliminare

138
×

Casa Iubirii (07.04.2024) – Virginia în lacrimi, Cosmin este propus pentru eliminare

Share this article
casa iubirii
[Sursa: Captură Kanal D]

Larisa se confruntă din nou cu critici din partea colegilor din Casa iubirii! Aceștia o vor acuza că de fapt nu își dorește să părăsească emisiunea! „Doriți să plec acum? Pentru că pot!”, afirmă ea. Aflați ce reacții vor fi în Gala de duminică, 7 aprilie, și cine va fi eliminat!

Concurenții din Casa iubirii se confruntă cu noi provocări uluitoare în fiecare ediție, trăind momente de senzație alături de cei pe care îi simpatizează sau cu partenerii lor, dar și cu tensiuni și certuri aprige care uneori afectează relațiile existente. După ce cuplul Virginia și Robi s-a destrămat în ciuda eforturilor lor de a-și rezolva neînțelegerile, în ediția de sâmbătă, Robert a cerut-o pe Giuly să fie iubita lui și au anunțat că formează oficial un cuplu în cadrul show-ului.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

În Gala de duminică, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru Larisa, care va fi din nou subiectul criticilor colegilor săi, care o vor acuza că de fapt nu își dorește să plece din emisiune. Virginia va adresa critici aspre la adresa lui Robi! „Nu știe să respecte o femeie!”
Virginia va lansa din nou reproșuri tăioase la adresa fostului ei partener, Robi, pe care îl consideră principalul responsabil pentru dezamăgirea ei.

Faptul că tânărul și-a îndreptat deja atenția către Roberta va irita pe Virginia, care nu va ezita să-și exprime sentimentele. Ea va sublinia că Robi nu știe să respecte o femeie și că inițial a crezut că este un bărbat matur, sincer și asumat, dar s-a înșelat profund.



În același timp, Larisa va fi din nou subiectul criticilor colegilor din Casa iubirii, care îi vor reproșa deschis că nu dorește să plece așa cum susține de ceva vreme, ci ar prefera să rămână în continuare în cadrul show-ului. Întrebată de Andreea Mantea, Larisa va declara că își dorește să părăsească competiția și să se întoarcă acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului