Informatii tv

Survivor All Stars de pe 9 aprilie 2024, Zanni îl consideră trădător pe Andrei Ciobanu

128
×

Survivor All Stars de pe 9 aprilie 2024, Zanni îl consideră trădător pe Andrei Ciobanu

Share this article

Episodul din 9 aprilie al show-lui "Survivor All Stars 2024" a fost plin de momente și surprize captivante, într-o competiție acerbă unde strategiile și alianțele neașteptate țin spectatorii cu sufletul la gură.

Survivor all stars rezumat 9 aprilie 2024
Foto: [Protv]

În Republica Dominicană, tensiunea este la cote maxime pe măsură ce concurenții rămași în competiția Survivor ALL STARS luptă din greu pentru a-și menține locul. Pe lângă efortul fizic necesar în cursa lor, aceștia trebuie să-și păstreze mințile limpezi pentru a dezvolta strategii eficiente. Cu toate acestea, uneori, planurile lor nu se potrivesc cu realitatea, iar Faimoșii vor experimenta asta pe pielea lor.

După eliminarea dramatică a lui Andrei Ciobanu, se anticipa că moralul Faimoșilor va fi afectat dar, surpriza serii a fost reprezentată de revenirea lui Ciobanu în competiție, o întorsătură de situație care a surprins mulți. Discuțiile despre fostul lor coleg au fost intense, iar unele concluzii au fost extrem de severe. „El ne iubea, până când a venit momentul să-i spunem că este rândul să plece. Atunci, dragostea lui s-a transformat”, a remarcat Zanni, gândindu-se la schimbarea de atitudine a lui Ciobanu.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

„Zanni subliniază că vărul nostru ne iubea, până când a venit momentul să-i spunem că e rândul lui. Atunci, dragostea lui s-a transformat”, a afirmat Zanni. Conștienți că trebuie să continue să câștige meciurile, ei fac și o serie de promisiuni importante: „Suntem din ce în ce mai compacți. Următoarele jocuri sunt cruciale pentru Faimoși”.

În tabăra adversă, Războinicii se găsesc în situația de a se adapta la întoarcerea coechipierului pe care l-au pierdut cu câteva săptămâni în urmă, chiar dacă au avut confruntări anterioare și conflicte, acum trebuie să colaboreze cu el fără a purta ranchiună.

În mijlocul situației, Andrei înțelege că urmează o perioadă dificilă pentru el: „Roata s-a întors. Voi fi evaluat acasă, într-un concurs în care am fost implicat în ambele tabere. Cheia este în mâinile mele.” Este pregătit să se confrunte cu cei care au votat pentru eliminarea sa?

„Va fi o ceremonie asemănătoare cu un Consiliu. Va fi un moment grandios”, comentează Alex Delea, anticipând momentul serii acela în care Faimoșii vor descoperi că Andrei Ciobanu a rămas în competiție și s-a alăturat tribului albastru.

„M-am întors acasă, la locul de unde am plecat”, va declara acesta. Dar va fi primit ca parte a familiei sau va avea dificultăți în a-și regăsi locul? Toate acestea, plus un joc de recompensă extrem de intens, în câteva ore. Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi vizionată în avans pe VOYO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului