Monden

Tătuțu’ din ‘Clanul’ se reinventează, într-un nou serial lansat de ProTV

286
×

Tătuțu’ din ‘Clanul’ se reinventează, într-un nou serial lansat de ProTV

Share this article
Tatutu serial Protv
Foto: [ ProTV ]

La aproximativ două săptămâni după finalul serialului „Clanul”, Pro TV anunță o nouă producție cu George Mihăiţă, actorul care l-a interpretat pe Bebe Măcelaru – Tătuțu’ în „Clanul”.

Intitulat sugestiv „Tătuţu’”, noul serial de la Pro TV va explora povestea lui Măcelaru, dezvăluind cum a devenit mafiot și cum și-a construit propriul clan.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Televiziunea anunță că în noul serial vor reapărea unele personaje din „Clanul”, alături de actori noi. De asemenea, postul de televiziune precizează că filmările pentru noua producție vor începe în curând.

„’Clanul’ a fost una dintre cele mai de succes producții de dramă ficțională din România în ultimii ani. Acest lucru nu s-a reflectat doar în audiențele ridicate din fiecare sezon, ci și în interesul celor de acasă de a urmări serialul în avans pe VOYO. Mulți și-au făcut abonament doar pentru a vedea ‘Clanul’, ceea ce ne-a încurajat să continuăm. Astfel, aducem fanilor, dar și altor telespectatori, o nouă producție – ‘TĂTUȚU’ – care va include unele dintre cele mai iubite personaje din ‘Clanul’, alături de actori noi. Suntem convinși că aceasta este o veste așteptată și ne bucurăm să putem crea un nou fenomen”, a declarat Antonii Mangov, director de programare.

„După doi ani de trăit un vis minunat cu ‘Clanul’, te trezești și te așteaptă un altul… ‘Tătuțu’… Acest nou serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fantastică… Mi-e dor de toți, mi-e dor de publicul de acasă. Un scenariu extraordinar (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial… ‘Tătuțu’”, a declarat actorul George Mihăiță.



Răspunsuri (1)

  1. Bun actor, păcat de regizori care nu știu sa profite se valoarea lor și fac seriale cu 13-20 episoade pe sezon. Turcii dau clasa la mulți și spaniolii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului