Actualitate

Zanni câștigătorul SURVIVOR ALL STARS 2024 Live – Finala

84
×

Zanni câștigătorul SURVIVOR ALL STARS 2024 Live – Finala

Share this article
Zanni castigatorul Survivor All Stars
Sursa foto: montaj Facebook

Impresionantul show de televiziune „Survivor All Stars”, difuzat pe Pro TV, a ajuns la etapa semifinalelor, iar pariorii au început deja să speculeze asupra câștigătorului ediției din 2024.

Pro TV oferă un mare premiu de 100.000 de euro.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Gândul a aflat cine sunt concurenții care se vor confrunta în finala Survivor All Stars.

Deși Pro TV va difuza în curând semifinalele, vă dezvăluim deja cei 3 finaliști. Marea finală va avea loc joi seară, pe 30 mai, în direct. Casele de pariuri îl consideră pe Zannidache favorit, având o cotă de 5.00 pentru câștigarea competiției.

Seara trecută a început cu o confruntare de care pe care, unde cei patru concurenți aflați în luptă s-au implicat sufletește și fizic pentru a câștiga și pentru a face pasul spre clipa finală, în care decizia le va aparține celor de acasă. ”Mi-am dat tot sufletul. Mi-era frică că nu o să ating momentul ăsta”, a declarat Zanni, după ce a ajuns primul, pentru a doua zi la rând, la șase puncte. Acesta a fost urma de Iancu, care a recunoscut că tot ce a trăit a fost la cea mai mare intensitate: ”fiecare a trecut prin foc, prin felul lui”.

Probabil că lupta se va da între Zanni și Iancu Sterp și, după cum arată cotele cotele caselor de pariuri, va fi una extrem de strânsă. Deznodământul îl vom vedea live în Finala Survivor All Stars, ce va fi difuzată live, la ora 20.30, pe PRO TV.
Zanni adaugă că ‘lăsăm în urmă clasamentul, baraca, o casă în copac’ și spune că se declară pregătit pentru battle-ul: „Să înceapă, abia m-am încălzit’.

La rândul său, Andrei Ciobanu este mai motivat ca niciodată: „Am ajuns până aici și nu am de gând să renunț acum. De data asta, o să câștig’.

Astăzi, de la ora 20.30, telespectatorii vor putea urmări live Finala Survivor All Stars pe PRO TV și VOYO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului