Monden

Anupamaa – un nou serial indian pe Național TV

638
×

Anupamaa – un nou serial indian pe Național TV

Share this article
Anupamaa National TV
Foto: Facebook

Anupamaa – este unul dintre cele mai de succes seriale indiene! Din 17 iunie, de la ora 19.00, la Naţional TV! serialul care va înlocui actuala telenovela „Dragostea găsește o cale” va fi difuzat începând pe data de 17 iunie 2024 la ora 20:00 pe Național TV.

În primul episod, Anupamaa începe ziua rugându-se pentru toată lumea, Bapu ji îi cere să se roage și pentru sine. Ea îl salută și menționează că se roagă și pentru ea însăși. Jhilmil apare și începe să-și facă treaba. Anupama aprinde o lampă (diya) și se apucă să pregătească micul dejun, Bapu ji o privește și discută despre Devi, care obișnuia să facă totul singură. Anupama îi cere să pună înapoi o dulceață numită Misri.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Rupali Ganguli va juca rolul principal, iar Additi Gupta este pregătită să interpreteze personajul antagonist. Additi Gupta a fost văzută ultima dată în sezonul 2 al serialului „Kaal Bhairav Rahasya”, potrivit surselor din industria de divertisment, discuțiile cu Additi Gupta sunt în desfășurare de ceva timp, însă încă nu s-a semnat un contract oficial, atât canalul de televiziune, cât și casa de producție sunt interesate să o distribuie în acest rol important.

„Acest serial are o semnificație specială pentru mine, deoarece a fost foarte apreciat în orașul natal al tatălui meu. Fiind și eu mamă, mă pot identifica cu diferitele aspecte ale personajului Anupamaa. Bengalul este locul unde mi-am început cariera de actorie, iar oamenii de acolo m-au susținut mereu cu dragoste și afecțiune.” Acest serial marchează revenirea lui Rupali Ganguly pe micile ecrane după succesul înregistrat cu „Sarabhai V/S Sarabhai”.

Ce părere ai despre faptul că Additi va juca un rol negativ în „Anupamaa”? Așteptăm cu interes comentariile dvs în secțiunea de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului