Stiri Media

„Splash! Vedete la apă”, sezonul 6 se mută pe 1 august, de la 20.30 doar joi şi vineri

158
×

„Splash! Vedete la apă”, sezonul 6 se mută pe 1 august, de la 20.30 doar joi şi vineri

Share this article
juriu splash vedete la apa sezonul 6
Foto: [ a1.ro ]

Antena 1 a anunțat că noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” va debuta pe 1 august 2024 de la ora 20:30, cu modificări și în zilele de difuzare. Show-ul va fi transmis joi și vineri.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu vor prezenta acest show estival, în timp ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin și Cosmin Natanticu vor evalua performanțele și progresul participanților, de la antrenamente până la sărituri, din postura de jurați.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Antena 1 a schimbat planurile inițiale. Emisiunea „Splash! Vedete la apă”, programată să înceapă pe 29 iunie, a fost retrasă din grilă cu trei zile înainte de premieră. În locul ei, programul actualizat pentru acest weekend anunță difuzarea filmului „Înfruntarea titanilor”.

Cel mai răcoritor show al verii revine din 1 August, Joi și Vineri de la 20.30, doar pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Curajoșii care au spus <Da> provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Nouă ediții, fiecare cu o tematică diferită și o finală ce va stabili câștigătorul Splash! Vedete la apă, vor putea fi urmărite, în această vară, începând din 1 august, în fiecare joi și vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-un show al curajului și al distracției, în cadrul căruia zeci de personalități își vor demonstra rezistența fizică, își vor confrunta temerile și își vor testa încrederea în propriile forțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului