Stiri Media

„MasterChefii”: Nu credem că mai există cineva sau ceva care să ne dezbine

379
×

„MasterChefii”: Nu credem că mai există cineva sau ceva care să ne dezbine

Share this article
Masterchef, juratii si prezentatoarea
Foto: [ Pro TV ]

Viața e plină de surprize: la 10 ani după ce au părăsit „MasterChef”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întors la emisiunea care i-a făcut celebri, având-o alături pe Gina Pistol ca prezentatoare.

Aceștia au format deja o echipă unită la „Chefi la cuțite” și au jurizat-o pe Gina la „MasterChef”, acum 11 ani, într-o ediție specială cu celebrități!

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Filmările pentru sezonul 9 de la Pro TV au început săptămâna trecută, pline de emoții și entuziasm. Sorin Bontea a menționat că perioada recentă a fost „un test al prieteniei”.

Ce s-a schimbat de la plecarea lor?

Cătălin Scărlătescu spune: „Dacă acum 12 ani intram în platou nesiguri, acum, după ce am făcut istorie, ne întoarcem cu încredere. Mâncarea rămâne la fel, jurizarea la fel, noi rămânem aceiași, la fel de corecți.” Florin Dumitrescu a adăugat că reîntregirea echipei a fost „foarte emoționantă”. „Eu, Sorin și Cătălin ne-am întâlnit frecvent în această pauză, iar cu Gina am păstrat mereu legătura; ea a fost și este ca o soră pentru mine.”

Întoarcerea Ginei o văd ca pe o chestie firească după atâta timp. Copilul e mare, poate să crească și cu noi pe platou, dar eu mă bucur că ea e colega noastră, din nou, și prezentatoarea noastră, pentru că noi suntem o familie în patru.”

Mă simt foarte bine, îmi era foarte dor. Îmi era dor să revin aici și în aceeași echipă cu băieții. Noi ne-am mai văzut, am mai ieșit împreună, dar tot îmi era dor de ei.

Într-o competiție cel mai bun prieten ești tu! Emoțiile, folosește-le în favoarea ta! Am un sfat pentru fiecare om: când ești într-un impas, stai puțin pe loc, numără în gând până la 10 și o să vezi că decizia de după ce numeri, o să fie diferită de cea pe care o aveai înainte.

Sursă: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului