Stiri Media

Insula Iubirii Sezonul 8, 23 Iulie 2024. Cel mai intens bonfire schimbă complet situația

121
×

Insula Iubirii Sezonul 8, 23 Iulie 2024. Cel mai intens bonfire schimbă complet situația

Share this article
Insula iubirii 23 Iulie 2024
Foto: [ Antena 1 ]

Primul bonfire și primele întâlniri la care participanții celui mai intens test de fidelitate au ieșit cu ispitele alese de partenerii lor le-au arătat că Insula trezește sentimente neașteptate, dezvăluie adevăruri surprinzătoare și deschide noi direcții la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Episodul cel mai recent al emisiunii Insula Iubirii, difuzat aseară pe Antena 1, a fost lider de audiență în rândul publicului comercial. Telespectatorii au urmărit în număr mare a patra ediție a acestui test de fidelitate, care a dominat audiențele pentru segmentul de vârstă 21-54 de ani.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

După ce fetele au trăit la intensitate maximă prima ceremonie a focului, au urmat emoţii de neînchipuit în rândul băieţilor din cuplu.

Petrecerile din fiecare vilă au scos la iveală interacţiuni tot mai periculoase şi apropieri cu multe conotaţii, iar un prim gest şocant a fost deja făcut în vila băieţilor. Andrei a găsit o cale ingenioasă de a-i transmite trăirile sale Diandrei, crezând că astfel, gândurile lui nu se vor face auzite în cealaltă vilă, însă Insula a demonstrat din nou că nimic nu rămâne fără ecou şi nicio acţiune fără consecinţe.

Conform datelor Kantar Media, în intervalul 20:29 – 00:13, Antena 1 a înregistrat 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 24.1% în rândul publicului comercial, urmată de Pro TV cu 5.6 puncte de rating și 23% cotă de piață. În această seară, cel mai așteptat și intens bonfire le va arăta concurenților că tot ce au văzut până acum este doar începutul. Cele mai mari revelații și șocuri abia urmează, într-o nouă ceremonie a focului care le va aduce imagini greu de suportat.

Dani a văzut apropierea dintre Maria Covasa și ispita Marcel Andrei. „Ăia nu sunt oameni, sunt animale! Cum să faci așa ceva! Nici dacă mă roagă nu fac așa ceva. Este permis să facă așa ceva?”, spune Cornel. Băieții au parte de o super aventură alături de ispite. ”Pe Robert Braia îl simt foarte atras de mine”, a spus ispita Larisa Mârtan. În schimb, ispita Marcel Andrei a făcut un gest îndrăzneț față de Maria Covasa. Dansuri senzuale din buric și discuții îndrăznețe pe Insula Băieților! Iată cum s-au distrat concurenții la petrecerea ispitelor, dar și ce mesaj i-a scris Andrei Rotaru unei ispite.

Concurenții vor avea la dispoziție exact 21 de zile în care să se supună pe ei înșiși și, mai ales, partenerii, celor mai intense tentații, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenți după experiența de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marți și miercuri, la Antena 1.

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentației să le distrugă relația, la Insula Iubirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului