Stiri Media

Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Robert recunoaște că a fost bătut de iubită.

162
×

Insula iubirii sezon 8, 23 iulie 2024. Robert recunoaște că a fost bătut de iubită.

Share this article
Robert si Bianca
Foto: [ Antena 1 ]

În episodul 5 al sezonului 8 din Insula Iubirii, difuzat pe 23 iulie 2024, au fost dezvăluite detalii surprinzătoare despre relația dintre Bianca și Robert. În cadrul unui bonfire special, Radu Vâlcan le-a arătat băieților imagini noi cu partenerele lor și ispitele, scoțând la iveală aspecte importante despre relația lui Robert cu Bianca. Dezvăluirile făcute de concurent au surprins pe mulți în această ediție.

În acest episod, au fost aduse în atenție noi informații despre cuplul format din Bianca și Robert. Când a venit rândul lui Robert să vadă imaginile, acesta s-a arătat extrem de curios și nerăbdător să afle ce s-a mai întâmplat cu partenera lui.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

„Vreau să văd ce mă mai poate sau ce nu mă mai poate surprinde”, a declarat Robert. Surpriza a fost mare când a aflat ce mărturisiri a făcut Bianca despre incidentul cu motanii și despre motivul întâlnirii cu fosta lui prietenă.

„Dacă încercam să discut cu ea, ajungeam mereu la certuri, iar într-un moment de conflict a ajuns să mă lovească. De aceea plecam de acasă, ca să evit astfel de reacții. Bianca făcea crize fiindcă nu iubesc motanii ei sau nu vreau să-i ating și să le acord atenție. Nu făceam aceste lucruri pentru că le consideram impuneri”, a explicat Robert.

„Am aflat înainte de Insulă, am aflat prin mesajele lui, după ce el îmi spărsese conturile de socializare, mi-a schimbat parolele. Vorbea cu un prieten și spunea că vrea să îi arunce pe amândoi de la balcon când nu e atentă. Voia să facă să pară că totul e o coincidență. A invitat zeci de femei în oraș, nu înțeleg când avea timp să se vadă cu ele. Era implicat, îmi făcea masaj, îmi pupa picioarele la propriu”, a spus concurenta, spre uimirea tuturor.

„Ea a făcut niște afirmații interesante. A zis că mă făceam preș în fața ei, înainte a zis că nu îi aduc nici un buchet de flori. Ea acum se creionează ca o victimă ca să spună lumea că eu sunt persoana care are probleme. Ai mei mi-au făcut un apartament la verde și tata mi-a zis că nu poate să mă primească în casă cu Bianca, fiindcă el credea că ea e în stare să îți dea foc la apartament. Și atunci m-am îndepărtat de familie. Bianca a recunoscut că avea de gând să îmi dea foc la casă, simt că am acceptat foarte multe lucruri”, a explicat Robert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului