Stiri Media

Mireasa revine luni, 29 iulie însă fără Simona Gherghe în primele emisiuni

78
×

Mireasa revine luni, 29 iulie însă fără Simona Gherghe în primele emisiuni

Share this article
Mireasa Sezonul 10, 29 Iulie 2024
Foto: [ Antena 1 ]

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine pe Antena 1, luni, cu cel de-al zecelea sezon, plin de surprize. Intitulat „Mireasa – Iubeşte de 10!„, noul sezon va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, într-un platou și o casă nou-nouțe.

Gazda emisiunii va primi cu brațele deschise o nouă serie de concurenți, toți dornici să-și găsească sufletul pereche. Opt fete și opt băieți vor păși în Casa Mireasa, pregătiți să își găsească marea iubire. Spectacolul va oferi povești de viață surprinzătoare, emoție, iubire, intrigă, răsturnări de situație și dezvăluiri șocante. Momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiționată, cereri spectaculoase în căsătorie și nunți de vis vor face parte din experiența „Mireasa”, un reality show ce captează viața din Casa Mireasa 24 de ore din 24. Nu ratați acest fenomen, care revine de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Tot luni, aftershow-ul Mireasa – Capriciile iubirii revine la Antena Stars cu cel de-al şaptelea sezon. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 19:00, Gabriela Cristea va aduce în atenţia telespectatorilor un conţinut unic, în care vor fi dezbătute cele mai fierbinți subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați.

Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe în primele emisiuni?

Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!”, a declarat Mirela Vaida, care a mai spus: „Iar din 19 august, vă dăm întâlnire zilnic, în faţa micilor ecrane, cu un nou sezon al emisiunii Acces Direct, la Antena Stars!”.

Premiera noului sezon o va aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului