Stiri Media

Asia Express: Drumul Zeilor, premiera pe 1 Septembrie 2024. Marea aventură începe!

284
×

Asia Express: Drumul Zeilor, premiera pe 1 Septembrie 2024. Marea aventură începe!

Share this article
Asia Express 1 Septembrie 2024, premiera
Foto: [ Antena 1 ]

Pornim într-o nouă aventură Asia Express, cu premiera noului sezon difuzată în patru zile consecutive: 1, 2, 3 și 4 septembrie 2024. La capătul lumii, în Thailanda, Malaezia și Indonezia, concurenții vor părăsi zona de confort și vor descoperi o lume complet străină, plină de oameni noi și peisaje care îți taie respirația. Vor trăi o experiență extremă în Extremul Orient, pe Drumul Zeilor, care îi va fascina și șoca în același timp.

Momente de epuizare și accidentări dureroase, crize de nervi și numeroase întâmplări îi vor aștepta pe concurenți. Majoritatea dintre ei își vor dori cu ardoare să se întoarcă acasă.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Concurenții îți exprimă primele impresii, își prezintă gândurile cu care au pornit pe Drumul Zeului, dar și ce au descoperit când au ajuns în Thailanda.

Nicolai Tand a mărturisit că are impresia că ziua nu se mai termină în Asia Express, în timp ce Victor Slav a afirmat că i s-a părut cel mai greu început din toate cele 7 sezoane, potrivit a1.ro.

Lista de concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursa foto: Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului