Stiri Media

Mireasa sezonul 10, introduce conceptul „Mireasa Buzz” și o concurentă cu rolul de ispită

403
×

Mireasa sezonul 10, introduce conceptul „Mireasa Buzz” și o concurentă cu rolul de ispită

Share this article
Mireasa buzz si telefonul telespectatorilor
Foto: [ Antena 1 ]

Sezonul 10 al emisiunii „Mireasa” aduce modificări importante, de la decor și reguli clare până la concurenți mult mai bine selectați, pentru a oferi telespectatorilor o nouă fațadă a acestui show. În același timp, „Mireasa” sezonul 10 va fi imprevizibil, unde iubirea de nota 10 își va găsi locul. Noutățile apar și în cadrul formatului: o identitate bine ascunsă se va afla printre concurenți, având rolul clar de a ispiti, influențând astfel decizii cruciale și testând limitele. Totuși, dragostea ar putea pune frână ispitei, iar concurenții vor avea de ales între o sumă generoasă de bani și povestea lor de dragoste. Totul va fi palpitant.

În livingul casei „Mireasa” se află „Mireasa buzz,” un concept nou care va fi la îndemâna foștilor concurenți și care poate facilita accesul unui cuplu direct în marea finală. Un alt element surpriză sunt cele două telefoane amplasate în ambele case. Mirii săptămânii vor răspunde apelurilor și vor fi în situații care pot duce la presiuni, strategii sau chiar eliminări. Cert este că drumul concurenților nu va fi deloc ușor, însă astfel vor trece prin trăirile unei relații serioase.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Mireasa Buzz
Foto: [ Antena 1 ]
Una dintre fete, posibil una dintre cele de aici sau care urmează să intre, va fi o tentație. Va juca un rol, va fi pusă să destrame și să testeze cuplurile. „Se ridică gradul de dificultate”, a spus Mirela Vaida.

Mireasa – buzz este butonul care aparține foștilor concurenți, ce pot trimite un cuplu direct în finală. Un telefon apare în fiecare casă, și a băieților și a fetelor. Va fi disponibil abia de lunea viitoare si la el vor răspunde doar mirele și mireasa săptămâni care au puteri sporite și anumite task-uri.

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului