Stiri Media

Din Las Fierbinţi şi Clanul actriţa Miruna Biléi sare direct in serialul Tătuţu’

122
×

Din Las Fierbinţi şi Clanul actriţa Miruna Biléi sare direct in serialul Tătuţu’

Share this article
Tatutu actrita Miruna Biléi

O nouă vedetă se alătură echipei din serialul Tătuţu. Actriţa Miruna Biléi, cunoscută din producţii renumite precum Las fierbinţi (2012) şi Clanul (2022), va juca rolul Mariei Udrea, prima soţie a lui Bebe Măcelaru’ şi mama Verei Maximilian.

În luna iunie, Pro TV a început filmările pentru serialul Tătuţu’, o producţie ce se desfăşoară cu două decenii înainte de evenimentele din Clanul.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

George Mihăiţă, cunoscut pentru rolul lui Bebe Măcelaru’ din Clanul, revine în această toamnă ca protagonist al noului serial Tătuţu’, prezentând povestea trecutului său.

Miruna Biléi:

„Maria e prima soţie a lui Bebe şi mama Verei. Cred că ea are o influenţă importantă asupra felului în care începe ascensiunea lui Bebe Măcelaru`, deşi într-un mod subtil. Relaţia dintre cei doi e complicată, dar las spectatorii să o descopere.

E foarte interesant cum şi ei doi, separat, şi legătura dintre ei se transformă treptat, scăpând de sub control. Admir foarte mult seriozitatea cu care se munceşte, în ritmul în care se munceşte la acest serial. E impresionant cât de investită este toată echipa şi mi se pare un cadou să particip într-un astfel de context“.

„Maria e prima soție a lui Bebe și mama Verei. Cred că ea are o influență importantă asupra felului în care începe ascensiunea lui Bebe Măcelaru, deși într-un mod subtil. Relația dintre cei doi e complicată, dar las spectatorii să o descopere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului