Sport

FCSB vs Sparta Praga LIVE marți 13 August, de la ora 21:30 pe VOYO și PRO TV!

81
×

FCSB vs Sparta Praga LIVE marți 13 August, de la ora 21:30 pe VOYO și PRO TV!

Share this article
FCSB vs SPARTA PRAGA LIVE

Marți, 13 august, de la ora 21:30, va avea loc returul turului trei preliminar din UEFA Champions League, transmis în direct pe PRO TV și VOYO. FCSB va evolua pe teren propriu împotriva formației Sparta Praga, într-un meci care se anunță a fi o adevărată încântare pentru iubitorii fotbalului.

După meciul din deplasare, roș-albaștrii sunt cotați favoriți pentru calificare, iar confruntarea de săptămâna viitoare, de pe stadionul Steaua, promite să fie un adevărat spectacol fotbalistic pentru fanii FCSB. Peste 30.000 de suporteri sunt așteptați în tribune la returul de foc.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Fanii din România vor putea urmări spectacolul fotbalistic în direct pe PRO TV și VOYO, marți, de la 21:30.

În prima întâlnire, desfășurată la Praga, scorul a fost 1 -1, cu Joyskim Dawa marcând pentru FCSB și Victor Olatunji pentru campioana Cehiei. “Știam că vom aveam un meci foarte dificil. Și exact cum v-am spus și înainte, totul se va decide în cel de-al doilea meci. Am făcut jumătate din drum”, a declarat Charalambous la finalul meciului de săptămâna trecută.

Sparta Praga și FCSB au remizat în meciul tur, scor 1-1, în prima manșă a „dublei” din turul 3 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României a avut o evoluție consistentă și a condus la Praga, însă cehii au avut forța să revină.

Formația lui Lars Friis a marcat și a avut un gol anulat de VAR în prelungiri. Adrian Mutu este ferm convins că duelul din Ghencea va fi unul extrem de echilibrat, cu șanse importante la calificare de ambele părți.

„Rămâne de văzut dacă Sparta Praga va face presiune de la început”

Jocul FCSB-ului pe faza defensivă a fost unul aproape perfect. Să nu uităm că au primit gol din fază fixă, așa cum au și dat de fapt. Ocaziile clare le-am avut noi pe ceea ce înseamnă acțiuni, dar în ultimele 20 de minute am suferit tare.

A fost presiune mare din partea lor. Rămâne de văzut dacă vor face această presiune de la început și ce se va întâmpla în jocul FCSB-ului dacă se va deschide, dacă va risca. 

Lăsând spații, ei pleacă bine. 50-50 sunt șansele. Acolo e Ghencea, contează. FCSB, de-a lungul anilor, a făcut meciuri memorabile acasă”, a declarat Adrian Mutu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului