Stiri Media

Asia Express, sezonul 7, are loc duminică, 1 septembrie 2024, start fulgerător pe Drumul Zeilor

162
×

Asia Express, sezonul 7, are loc duminică, 1 septembrie 2024, start fulgerător pe Drumul Zeilor

Share this article
Asia Express Sezonul 7, 1 Septembrie 2024
Foto: Antena 1

Cel de-al saptelea sezon al serialului „Asia Express Sezonul 7” va avea premiera în această seară, de la 20:30, la Antena 1, proiectul duce mai departe aventura în prim-plan noi situaţii cu totul neaşteptate.

Sezonul 7 al emisiunii Asia Express debutează duminică, 1 septembrie 2024, cu o lansare spectaculoasă pe Drumul Zeilor. Concurenții sunt aruncați direct în mijlocul acțiunii, confruntându-se încă de la primele provocări cu un stil de viață extrem de dur. Află cum au reacționat cele 9 echipe de vedete în prima ediție din Asia Express 2024.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Cele nouă echipe de vedete sunt aruncate într-o competiție intensă, unde încă de la primele misiuni sunt nevoite să trăiască în condiții extrem de dificile pe vârfuri montane, să participe la o cursă inedită cu elefanți și să descopere o comunitate remarcabilă și ascunsă: tribul femeilor cu gâtul lung din nordul Thailandei. Irina Fodor, gazda celui mai solicitant reality show al momentului, va fi alături de concurenți începând din 1 septembrie, la Antena 1, cu cinci ediții consecutive: duminică de la ora 20:00 și de luni până joi, de la 20:30.

După trei zboruri și aproximativ 30 de ore, concurenții ajung în nordul Thailandei, în Chiang Rai, punctul de pornire într-o cursă nebună, care nu-i va lăsa să se odihnească. Fără niciun moment de respiro, echipele au parte de un start cu totul neașteptat – cel mai greu început al competiției din toate cele șapte sezoane. „Disperare, panică… M-am simțit paralizată”, a declarat Ioana State, la momentul primirii primului plic roșu, atunci când se aștepta mai puțin.

Cine sunt participanții din sezonul 7 al Asia Express 2024

În competiția Asia Express 2024, sezonul 7, intră următoarele vedete: Anca Țurcașiu împreună cu prietena sa, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă alături de colega sa de radio, Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatorul de conținut și antreprenoarea Carmen Negoiță împreună cu sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea împreună cu prietenul său, actorul Cosmin Vîjeu, iar Andrei Ursu și partenerul său, Vlad Condurache, completează lista concurenților.

Fără telefoane, cu un buget de doar un dolar pe zi și fără transport sau cazare garantate, concurenții vor avea de străbătut un traseu de 7.000 de kilometri, trecând prin Thailanda, Malaezia și Indonezia, cu Bali ca destinație finală. Cum se vor descurca în fața provocărilor inițiale și a ritmului alert al cursei, telespectatorii vor putea afla pe 1 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. După prima săptămână cu cinci episoade consecutive, emisiunea va reveni la programul obișnuit de difuzare: duminică de la ora 20:00 și de luni până miercuri, de la 20:30.

Sursa foto: Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului