Stiri Media

Asia Express Editia 10, 15 Septembrie 2024, Joker-ul ce poate aduce un avantaj esențial

54
×

Asia Express Editia 10, 15 Septembrie 2024, Joker-ul ce poate aduce un avantaj esențial

Share this article
Asia Express 15 SEPTEMBRIE 2024, jokerul etapa a treia
Foto: Antena 1

Trei echipe se înfruntă într-un exploziv joc de amuletă, inspirat de boxul thailandez, la Asia Express-Drumul Zeilor, în ediția de duminică, 15 septembrie 2024

Astfel, fiecare echipă va trebui să-și sfințească accesoriile de luptători muay thai, iar pentru a face acest lucru, concurenții vor trebui să parcurgă o serie de provocări cu semnificație spirituală în cursa pentru a obține amuleta. Una dintre aceste provocări va fi construirea unor temple miniaturale. Așa cum muay thai combină religia cu spiritul de luptător, tensiunea va crește pe parcursul traseului, iar căutarea unei mașini va declanșa noi tensiuni între echipe.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

După ce, în finalul ultimei etape din Asia Express, Zeii au fost nemiloși, eliminând echipa formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu, aventura continuă cu și mai multă intensitate.
Doar trei dintre ele se vor lupta diseară pentru a obține prima amuletă a etapei a treia, dar și Joker-ul ce poate aduce un avantaj esențial. În familia artelor marțiale, boxul thailandez este un sport pe cât de nemilos pe atât de reigios.

Provocarea va deveni și mai intensă, deoarece concurenții vor trebui să se confrunte nu doar pe uscat, ci și pe apă. Echipele care au ajuns în cursa pentru amuletă se vor duela pe suprafața apei, aducând ofrande Zeilor prin mișcări specifice muay thai-ului. Va urma, așadar, o confruntare de excepție, deoarece tensiunile care s-au acumulat de-a lungul competiției vor izbucni în timpul jocului pentru amuletă. Cine va recurge la tactici neloiale și cine va reuși să câștige atât amuleta, cât și Joker-ul va fi dezvăluit în ediția Asia Express, difuzată pe Antena 1 și AntenaPLAY, în această seară, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului