Monden

Casa iubirii 29 Septembrie, Robert și Giuly descalificați că ar fi încălcat regulamentul

38
×

Casa iubirii 29 Septembrie, Robert și Giuly descalificați că ar fi încălcat regulamentul

Share this article
Casa iubirii: Robert si Giuly descalificati
Foto: Colaj tvmedia

Surprize neașteptate în Casa Iubirii! Andreea Mantea a făcut o dezvăluire șocantă pentru fanii emisiunii, după ce Rebecca a fost eliminată pentru încălcarea regulamentului. Însă nu doar ea a fost penalizată, ci și alți doi concurenți îndrăgiți, Robert și Giuly, au fost eliminați definitiv din competiție. Cei doi obișnuiau să ignore regulile show-ului, fiind descoperiți abia recent. Conform sursei Viperele Vesele, aceștia plecau frecvent în Milano, încă din luna mai, în fiecare weekend sau vacanță. După eliminarea Rebeccăi, Robert și Giuly au fost următorii care au părăsit competiția iubirii, vestea fiind dată de Andreea Mantea în gala ce urmează să fie difuzată.

Robert și Giuly au fost eliminați din Casa Iubirii

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Fanii show-ului de la Kanal D au fost surprinși să afle că Robert și Giuly, care păreau să lupte pentru corectitudine în emisiune, au fost de fapt printre cei care au încălcat cele mai importante reguli. Deși îi criticau pe Patrick și Bianca pentru faptul că se cunoșteau dinainte de emisiune, soarta le-a jucat o festă.

Mare bombă în emisiunea moderată de Andreea Mantea! În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Robert și Giuly au fost descalificați, motivul fiind încălcarea regulamentului emisiunii. Înca din luna mai, în fiecare lună, în weekend-urile sau în vacantele pe care le avea emisiunea de la filmari, Robert și Giuly plecau la Milano. Au negat pana în ultima clipă, dar când li s-au aratat dovezile, au recunoscut. Așadar, cel mai “corect” cuplu din Casa Iubirii a parasit emisiunea astăzi, 23.09.2024, prin descalificare, gală care va fi difuzată în data de 29.09.2024″.

Viperele Vesele au ținut să avertizeze fanii emisiunii să nu înceapă cu atacuri în comentarii: „Nu cumva să ‘fănăticiți’ pe pagina noastră! nu susținem pe nimeni, nu ne uităm la emisiune, prezentăm strict faptele!

„Nu pot să cred… corecții se plimbau prin Milano cu regulamentul sub braț!”, a scris un fan al emisiunii.

„O decizie înțeleaptă din partea turcilor de la Kanal D. Au fost sfătuiți prietenește de „colegii” lui Robert că e mai bine să-i lase să plece ( și amândoi o dată); dacă înțelegeți ce vreau să spun. Bineînțeles, că și Robert a fost sfătuit să accepte condițiile, și „sfatul” nu se discută, el se execută”, a mai scris altă persoană.

„Niciodată nu mi-au creat impresia de cuplu veridic. S-au supărat pe Patrick si a lui ispita pt încălcarea regulamentului când ei o făceau de luni intregi. Se subțiază rândurile”, a scris o internaută.

„Nu cred că au fost aranjamente între producție și ei, nu renunțau turcii la miile de euro stipulate în contract”, a mai scris o fană a show-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului