Stiri Media

Noul serial „Tătuţu’” începe pe 19 octombrie, cu Premiera pe platforma Voyo

33
×

Noul serial „Tătuţu’” începe pe 19 octombrie, cu Premiera pe platforma Voyo

Share this article
Tatutu, 19 Octombrie 2024 Premiera pe Voyo
Foto: Voyo.ro

Serialul „Tătuțu’”, o nouă producție marca Pro TV, îl aduce în prim-plan pe George Mihăiță, celebru pentru rolul memorabil al lui Bebe Măcelaru’ din „Clanul”. Noua serie urmărește să dezvăluie detalii din trecutul personajului interpretat de Mihăiță, oferindu-le telespectatorilor o abordare inedită a acestui rol. Cu un mix de dramă și elemente biografice, serialul promite să capteze atenția publicului într-un format atractiv.

Lansarea va avea loc pe platforma Voyo pe 19 octombrie 2024, conform anunțului oficial publicat pe pagina de Facebook voyo.ro. „Tătuțu’” marchează revenirea lui George Mihăiță în această toamnă, cu o poveste captivantă din trecutul personajului său.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Augustin Viziru și Constantin Dogioiu, despre cele mai mari provocări de pe setul TĂTUȚU.

  1. Constantin Dogioiu: „Este atât de bine încât, de exemplu, lucrez acum cu Augustin, cu care îmi doream să colaborez de câțiva ani. Ce mi se pare grozav este că, deși am lipsit doi ani, parcă am filmat doar acum o săptămână. M-am simțit ca acasă și am fost trădat de prieteni, nu de dușmani, deci totul e doar de bine.”
  2. Augustin Viziru: „Mă simt ca acasă, ca peștele în apă, având în vedere că îi cunosc pe operatori și pe ceilalți membri ai echipei de peste 15 ani. Parcă nici nu am plecat vreodată. Mă bucur din suflet că oamenii au încredere în mine și mă vor alături de proiectele lor. Vreau să îmi fac treaba bine și să nu dezamăgesc.”

George Mihăiță este un actor român de renume, cu o carieră prolifică în teatru, film și televiziune. El a apărut în numeroase seriale TV. Printre serialele din distribuția cărora a făcut parte de-a lungul anilor se numără: Urmărirea, regia Radu Gabrea, Muşatinii, regia Sorana Coroamă Stanca, Agenţia matrimonială, regia Gelu Colceag, Secretul MarieiVine Poliţia!, regia Phil Ramuno, Dragoş Buliga, Anca Colteanu (2008), Clanul (2022), regia Anghel Damian.

Acestea sunt doar câteva exemple din cariera sa extinsă. George Mihăiță a avut o prezență semnificativă atât în producții de televiziune, cât și în filme și piese de teatru, contribuind la diversificarea și îmbogățirea peisajului cultural din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului