Stiri Media

‘Iubire cu parfum de lavandă’, premiera pe 31 Octombrie 2024 difuzare Joi și Vineri

99
×

‘Iubire cu parfum de lavandă’, premiera pe 31 Octombrie 2024 difuzare Joi și Vineri

Share this article
iubire cu parfum de lavanda 31 octombrie 2024, premiera
Foto: [ Antena1 ]

Creat de Ruxandra Ion și realizat de Dream Film Production, serialul original Iubire cu parfum de lavandă va debuta pe 31 octombrie la Antena 1. Acesta va fi difuzat joi, imediat după penultimul episod al serialului Lia – Soția soțului meu, și vineri, după finalul acestuia, care a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori.

Ulterior, noua producție va rula în fiecare joi și vineri, de la ora 20:30, pe Antena 1. Serialul aduce în prim-plan o poveste de dragoste inedită, în care doi adulți, provenind din lumi complet opuse, primesc șansa unui nou început împreună, în ciuda provocărilor din viețile lor.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Începând cu 31 Octombrie ,,Iubire cu parfum de lavandă”, va avea premiera pe Antena1 și AntenaPlay imediat după penultimele episoade din ,,Lia,Sotia soțului meu”. Mai apoi ca din 7 Noiembrie în fiecare joi și vineri începând cu 20:30 să se difuzeze.

Ştefan Lungu (Adi Nartea), fost fotbalist la o echipă de top din Marea Britanie, obişnuit cu ritmul vieţii luxoase de la oraş, dar divorţat şi tată de copil adolescent, ajunge în satul idilic în care trăieşte Anda (Michaela Prosan), mamă singură, medic respectat în comunitatea în care viaţa are un alt ritm. Cei doi ajung să trăiască o iubire total neaşteptată. Secrete întunecate, gelozii, intrigi şi minciuni de tot felul le vor sta în cale la tot pasul până îşi vor găsi drumul unul către celălalt, într-un loc în care oamenii trăiesc şi iubesc după alte reguli.

Anda este o femeie puternică și independentă, o mamă dedicată și protectoare, care luptă pentru ceea ce-i aparține, trăind într-un sat pitoresc, departe de agitația orașelor mari, unde timpul pare să curgă altfel. Viața ei este complet dată peste cap atunci când apare Ștefan. Eu descopăr încetul cu încetul personalitatea Andei, încercând să înțeleg ce o motivează și ce o face să fie așa cum este. Ea vine cu experiențe de viață diferite față de celelalte personaje pe care le-am interpretat până acum. Abia aștept ca telespectatorii să o descopere și ei, începând cu 31 octombrie, joi și vineri, la Antena 1”, a spus Michaela Prosan.

Adi Nartea, actorul care îl interpretează pe Ștefan, a declarat: „În ‘Iubire cu parfum de lavandă’ joc rolul lui Ștefan, un fost fotbalist de succes în Marea Britanie, care, în urma unei accidentări, își vede viața complet schimbată. Divorțul de soția lui îi aduce și probleme financiare, iar astfel ajunge într-un sat mic, nu departe de București, unde viața capătă alte nuanțe și unde se îndrăgostește. Este o poveste de iubire plină de contraste între maturitate și copilărie, cu obstacole care cu siguranță vor atrage atenția multor privitori!”

Filmările, desfășurate simultan cu ajutorul a două echipe de producție, se află în plină desfășurare într-un sat pitoresc de lângă București. Fanii serialului pot urmări imagini din culisele proiectului accesând conturile oficiale de pe rețelele sociale. Din distribuția producției fac parte actori renumiți din teatru, film și televiziune, printre care Michaela Prosan, Adi Nartea, Andreea Vasile, Bogdan Albulescu, Magda Catone, Gelu Nițu, Claudiu Istodor, Dani Chișu, Sara Ghimpu, Alexia Caras, Anca Florescu, Ciprian Teodorescu, Ella Prodan, Maria Țăpușă, Juno, Cătălin Gheorghe, Rădița Roșu, Eric Aradits, Liliana Hodorogea, Ana Turcu și Alina Florescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului