Stiri Media

Zanni îl acuză pe Jador de comportament violent cu fosta iubită

21
×

Zanni îl acuză pe Jador de comportament violent cu fosta iubită

Share this article
Zanni acuza pe Jador
Foto: Cancan.ro

Zanni, câștigătorul emisiunii Survivor All Stars, a făcut declarații surprinzătoare despre relația dintre Jador și Oana Ciocan, susținând că manelistul ar fi fost violent cu fosta concurentă.

Jador și Oana Ciocan au fost un cuplu celebru în showbizul românesc, având o relație care a început înainte de participarea lor la Survivor All Stars. Pe parcursul emisiunii, cei doi și-au declarat public iubirea, iar Jador chiar a cerut-o în căsătorie pe Oana.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

După finalizarea emisiunii, atenția publicului s-a îndreptat asupra lor, mai ales după zvonurile care sugerau că s-ar fi despărțit la scurt timp după ce au început să locuiască împreună. Deși au circulat multe speculații, niciunul dintre ei nu a oferit detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat în relația lor.

Zanni l-a acuzat pe Jador de violență domestică în relația cu Oana Ciocan. La cinci luni după încheierea Survivor All Stars, Jador a vorbit despre relația lor, menționând că, după unele conflicte, au hotărât să ia o pauză, timp în care Oana a fost văzută cu altcineva.

După aceste declarații, Zanni a intervenit cu un comentariu care a stârnit controverse online, susținând că Oana i-a povestit în detaliu despre abuzurile suferite în relația cu Jador.

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot” , este răspunsul lui Zanni pentru Jador.


„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!” , este mesajul transmis de Jador.

​Comentariul lui Zanni a împărțit internetul în două: unii oameni îl cred și sunt de acord cu faptul că Jador ar fi violent, iar alții sunt de partea manelistului și susțin că Zanni doar vrea să provoace ceartă în relație.

Zanni, declarații uluitoare despre Jador: ”Oana mi-a zis că îi dădea palme”
Acum, site-ul CANCAN.RO a discutat cu Zanni, care ne-a spus tot ce știe despre relația lui Jador. Cântărețul susține că Oana însuși i-ar fi făcut dezvăluiri strigătoare la cer, sătulă fiind de agresiunile lui Jador.

Eu o știu pe Oana de la Survivor. Jador ne povestea cum o tratează și cum o pune la cratiță. Îi plăcea că Oana nu comentează, iar el poate merge și la altele. El acest gen de femeie îl caută. Inclusiv Ștefania Stănilă a mers la Oana și a avertizat-o cu privire la Jador, sunt imagini la Survivor.

Oana mi-a zis că el îi dădea palme, când se întorcea nervos de la alte femei. O ținea pe Oana doar să-i calce, să-i spele și pentru vizualizări. Când a văzut că nu mai face like-uri cu ea, voia să o dea afară din casă. El o dădea afară din casă, dar ei îi era rușine să se reîntoarcă la părinții ei, pentru că ei nu erau de acord cu relația lor. Ea nici nu avea voie să iasă din casă”, a spus Zanni, despre relația lui Jador. pentru CANCAN.RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului