Stiri Media

Selly neagă că ar fi primit bani de la compania Nordis

48
×

Selly neagă că ar fi primit bani de la compania Nordis

Share this article
Selly despre Nordis
foto: defapt.ro

Selly, cunoscut influencer, a comentat recent situația legată de Nordis, după ce a fost acuzat că a promovat dezvoltatorul imobiliar în cauză.

Acum trei ani, acesta a apărut într-un videoclip promoțional pentru Nordis, care a redevenit viral online în contextul scandalului declanșat de o investigație Recorder. Publicația a dezvăluit că mai mulți clienți ar fi plătit aproape integral pentru apartamente pe care nu le-au primit niciodată.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

„Despre Nordis şi despre promovarea a acestui proiect care de fapt a fi o foarte mare escrocherie, am şi eu câteva lucruri de spus, pentru că e multă lume supărată pe mine pe acest subiect. (…)

Selly a făcut public și contractul semnat cu Nordis, care prevedea promovarea proiectului prin șase postări de tip Insta Story pe Instagram. Contractul mai specifica și că brandul Nordis trebuia să fie vizibil timp de două secunde într-un videoclip muzical al influencerului.

Selly a declarat că regretă acum colaborarea pe care a avut-o cu compania Nordis.

„Acum, cu informaţiile de astăzi, îmi pare rău că am făcut acea promovare? Da, îmi pare rău. Îmi pare foarte rău dacă cineva în urma story-urilor mele a decis să semneze o promisiune de vânzare-cumpărare şi ulterior să-şi piardă banii la treaba asta. Am greşit cu cvea? Nicio secundă.

Este perfect rezonabil şi sunt de acord cu toţi cei care spun că un influencer ar trebui să verifice produsele pe care le promovează, să-şi facă acest „dew diligence”, această verificare înainte.

Sunt totalmente de acord cu voi, influencerii au o responsabilitate faţă de ceea ce promovează şi ar trebui să facă verificări înainte să promoveze un brand.

Dar în absenţa vreunor indicii concrete că ar fi vorba de o fraudă şi aşa mai departe, eu consider că nu ai cum să blamezi un influencer pentru că a promovat ceva ce mai târziu s-a dovedit a fi o ţeapă, pentru că şi influencerul acela e şi om ca şi tine.”

@selly

legat de controversa NORDIS

♬ original sound – selly


„E multă lume supărată pe mine pe acest subiect, pe ideea că am promovat această chestie. Foarte multe articole în presă, s-a ajuns până la a se spune că eu mi-aș fi cumpărat mașinile cu banii de la Nordis și alte aberații de genul acesta care nu au niciun fundament dar înțeleg. (…) Punctul 1. Nu am încasat niciodată niciun leu de la Nordis sau orice altă firmă din grupul Nordis. Eu am avut o singură colaborare cu ei în anul 2021, mai exact în luna iunie, este foarte importantă data la care s-a întâmplat această colaborare și acea colaborare a fost una de timp barter, nu a fost o colaborare plătită. Eu aveam nevoie pentru un videoclip 5gang să filmez într-o locație luxoasă și m-am interesat să filmez în recepția pe care o aveau ei. Mi-am dorit să folosesc acea recepție. Ei mi-au propus, la schimb, în loc să plătesc, să promovez Nordis pe Instagram în schimbul închirierii pentru filmare două zile a acestei locații, lucru pe care l-am acceptat.”, spune Selly într-un video pe TikTok.

„Îmi pare rău că am făcut acea promovare? Da! Îmi pare rău, îmi pare foarte rău dacă cineva, în urma storyurilor mele a hotărât să semneze vreo promisiune de vânzare cumpărare și ulterior să își piardă banii la treaba asta. De părut rău îmi pare rău. Am greșit cu ceva? Nicio secundă.”, a mai spus Selly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului