Stiri Media

Lia – Soția soțului meu Sezon 4, episodul 18, 10 octombrie 2024. Alice îi salvează viața lui Petru

125
×

Lia – Soția soțului meu Sezon 4, episodul 18, 10 octombrie 2024. Alice îi salvează viața lui Petru

Share this article
Lia rezumat 10 Octombrie 2024, Alice il salveaza pe Petru

Nadia aduce telefonul lui Alice la Petru, Otilia și Răzvan, explicând că l-a găsit pe un câmp. Polițista încearcă să o liniștească pe mama lui Alice, sugerând că răpitorii au aruncat telefonul pentru a nu fi depistați prin GPS. Otilia, copleșită de emoții, îi cere Liei să-i spună adevărul despre Alice, deoarece este sora Carlei: „Nu mai încerca să pari interesată! Poate Petru te crede, dar eu nu!”, i-a spus Otilia Liei. În cele din urmă, Lia decide să afle mai multe informații de la Carla.

Lia îi vizitează pe Marcel și Maria, care se pregătesc pentru a se muta în Constanța. Află că Sorin a cerut-o de soție pe Sia, dar aceasta nu a răspuns încă. Dana îl sfătuiește pe Sorin să nu o preseze pe Sia și să îi dea timp să reflecteze la ce decizie să ia.

Advertisement
Derulați în jos pentru a vedea conținutul

Pavel îi surprinde pe Gabi și Tase în pat și află că urmează să se căsătorească. Deși intrigat, le urează „Casă de piatră!” și le cere să aibă grijă de Roxi. Surpriza lui crește când descoperă că Gabi a fost cea care a inițiat cererea în căsătorie. Cei trei îi spun lui Roxi despre nuntă, iar aceasta, entuziasmată, întreabă: „O să am doi tați? Mai multe cadouri, super!”.

Alice o provoacă pe Carla să o împuște și râde când vede că aceasta ezită.

Sorin discută cu Ema despre cererea lui în căsătorie, iar aceasta îi spune să îi dea Siei timp să se gândească.

Robi îl întreabă pe Petru unde este mama lui și devine suspicios când află că este ocupată cu munca. „Minți! Mama nu are serviciu! S-a certat cu tine? De aceea a plecat, nu-i așa?”, îl întreabă Robi nervos.

Carla îl contactează pe Răzvan și îi cere să-l trimită pe Petru la ea. „Nu îi pasă de Alice, nu va veni”, spune Răzvan, dar Carla insistă că cineva va veni după Petru și îl avertizează să nu facă vreo prostie. Petru acceptă să meargă, mai ales după ce Otilia îi spune că trebuie să o facă. Ajuns acolo, Carla îi amenință pe Alice și Petru cu o armă. Lia intervine și încearcă să discute cu Carla: „Ești sora mea, te iubesc și nu vreau să devii o criminală! Nimeni nu vrea asta pentru tine! Promit că Alice va plăti, dar nu-ți ruina viața din cauza ei!”. Petru avea asupra lui un dispozitiv de urmărire, iar poliția ajunge la locul confruntării.

Toni primește o ofertă de a participa la un curs de pregătire în Milano.

Sorin îi cere Siei să îi dea un răspuns la cererea în căsătorie, iar ea, simțindu-se presată, spune „Nu”. Ulterior, Sia îi explică că are nevoie de mai mult timp, deoarece consideră că cererea a venit prea devreme. Pavel o sfătuiește pe Dana să își găsească o locuință mai mare la Constanța, spunând că el va acoperi chiria. Ea își anunță părinții că se vor muta în două săptămâni, ceea ce îi copleșește emoțional pe Marcel și Maria.

Lia și Petru merg la Marcel și Maria să îi invite la nunta lor, pe care plănuiesc să o organizeze înainte de plecarea acestora.

Gabi începe să facă planuri pentru nuntă, dar Tase devine suspicios, temându-se că Gabi ar putea să vrea să obțină custodia lui Roxi și să divorțeze ulterior. „Tase crede că vreau să-l păcălesc și să-i iau copilul”, îi spune Gabi lui Pavel.

Alice îi mărturisește Otiliei că este supărată pentru că l-a salvat pe Petru, iar acum acesta poate fi cu Lia.

Lia se simte rău și ajunge la spital, unde află că, fiind însărcinată, trebuie să facă analize de sânge.

Toni acceptă oferta de a pleca două luni în Milano, iar Mira îi spune lui Andy că Toni a contactat-o pentru a-l reprezenta în divorț.

Lia îi cere lui Alice să-și retragă plângerea împotriva Carlei, dar aceasta refuză.

Ema îi spune lui Petru că dorește să se întoarcă în Londra.

Tavi reușește să o scoată pe Carla din arest, dezvăluind că el este cel care a organizat răpirea.

Lia află că suferă de trombofilie și că sarcina ei este în pericol. „O să găsim o soluție!”, o asigură medicul, în timp ce Alice se bucură de veștile proaste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu regulile site-ului